Bačić se ‘bacila’ u poduzetničke vode: Dizajnirala uske haljine

Pjevačica Lidija Bačić (35), zvana Lille ‘bacila’ se u poduzetničke vode. Ima vlastitu kolekciju haljina, a čini se da se vodila motom – usko, uže. Modna kreatorica Ivana Jurić pomogla je Lidiji u kreacijama.

– Ja preferiram da se uvijek istaknu obline, ali je simpatično i lijepo da nešto onako lagano pada, a opet je vidljivo kad je netko zgodan.

Ivana i Lidija već se dugo poznaju. Lidija je iznijela svoje ideje, a Ivana je sve nacrtala. Skupa su donosile odluke o detaljima.

– Haljine ce biti za sve žene, bit će uskih modela i za obline, širi modeli, bokovi, za svakoga po nešto, na prvom mjestu ću ih ja nositi – poručila je pjevačica.

Za nekoliko dana izlazi njezina prva kolekcija, a na listi Lidijinih želja ima i traperice. Lidija već odavno se vodi onim ‘treba isticati glas i stas’.

– A Bože moj, ako izgledaš dobro, normalno da ćeš to i pokazati. Pa uvijek sam ja imala guze… Kad sam bila mala, to mi je sestra onda pričala, kada sam već bila svjesnija sebe. Uvijek si trčkarala ti, a iza tebe tvoja prčasta guza… Ili se rodiš s tim ili se ne rodiš s tim. Ali naravno, ja mislim da se i u teretani može to, ali ne baš skroz, ako je nisi imao niti ne možeš – govori pjevačica.

 

Izvor: 24sata.hr