Bregana u blokadi: U Flixbusu koji je iz Hrvatske išao u Sloveniju našli bombu

HAK javlja kako je zbog policijskog postupanja prekinut promet na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera. Promet se preusmjerava na granični prijelaz Bregana Naselje.

MP Obrežje je zaradi varnostnega dogodka zaprt za ves promet v obe smeri. Omejen je tudi promet na avtocesti do Obrežja. Potniki se preusmerjajo na MP Slovenska vas in Rigonce. Avtobusi se lahko preusmerjajo le na MP Rigonce, tovorni promet pa na MP Metlika.— policija_si (@policija_si) December 27, 2019

11:07 Slovenci pišu da hrvatska policija nije primijetila ništa te da je nastala panika kad je slovenski skener otkrio opasnu napravu. Navodno su ljudi koji su već prešli granicu vraćeni u Hrvatsku.

11:03 24ur piše kako iz pouzdanih izvora doznaju da je eksplozivna naprava detektirana u koferu u Flixbusu koji je iz Hrvatske ulazio u Sloveniju. Kofer je u vlasništvu ruskog državljanina.

10:30 Slovenski 24ur.com javlja kako je navodno nađen kovčeg u kojemu bi mogla biti bomba. Prema njihovim informacijama skeneri su otkrili bombu u jednom koferu, on je izoliran, a osoba u čijem je vlasništvu je pritvorena.

IZVOR: index.hr