ShowbizSuper vijesti

Anezi iz BB-a

Pokušat će uloviti Gospodina Savršenog, konkurencija joj novinarka

ALENA NEZIREVIĆ Anezi, stanarka posljednje sezone Big Brothera i novopečena pjevačica, krenula je u lov na Gospodina Savršenog.

“Cure ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontani osjećaj”, kaže Anezi. 

Iako tvrdi da je “nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi”, kaže i da je jako emotivna. Slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa ili s prijateljima, a njezin muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bi sve što mu srce poželi ako je zaslužio, a ako nije, onda bi to bio, otkriva, jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Za sebe kaže da je zavodnica iako se ne trudi – to joj je jednostavno u prirodi.

Anezi će konkurencija biti Slovenka Ana Raščan, 33-godišnja novinarka, voditeljica i glumica koja radi u kazalištu za djecu. Po zanimanju je profesorica sportskog odgoja, obožava sport, a bavi se hip-hopom, plesom na šipki, rolanjem, vozi bicikl…

Kaže da zbog posla posjećuje razne evente i vodi zanimljiv društveni život, ali ipak priznaje da se najviše voli družiti i šaliti s prijateljima. Baš to i želi od svog partnera – ona će mu dati svu nježnost i ljubav, a on se mora znati šaliti na vlastiti račun. Ipak, najviše mašta o tome da je voli i razumije muškarac kojeg i ona voli jer joj se to još nije dogodilo.

Javnost je dosad upoznala devet djevojaka koje će se boriti za naklonost bivšeg košarkaša i manekena Gorana Jurenca, odnosno Gospodina Savršenog.

Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close