Premijera Super RadioSuper vijesti

PREMIJERA SUPER RADIO

PREMIJERA SUPER RADIO

Koprivnički bend ‘Tragovi’ postoji od studenog 2014. godine, a okupili su se s ciljem da sviraju pop, rock i zabavnu domaću glazbu te kako bi ostavili trag u srcima publike. Članovi benda su: Dejan Petričević – solo gitara, Dario Horvatić – bas, Dominik Šikulec – klavijature, Kristijan Petrikovski – bubnjevi i Mihael Bogčev – vokal. Njihov prvi singl ‘Sve na ljubav miriše’ u suradnji s Denisom Dumančićem osvojio je srca publike, kao i radijske stanice, a i oni sami imali su dobar osjećaj kad je spomenuta pjesma u pitanju.

– Pjesma nam je sjela na prvu, još kada nam je Denis poslao demo snimku uz gitaru i vokal. A kada je bila gotova u studiju, znali smo da smo napravili dobar posao i imali smo dobar osjećaj u vezi nje. No, odjek publike i radijskih stanica nadmašio je naša očekivanja jer smo ipak novi bend na sceni i nismo bili poznati široj javnosti – kažu dečki.

Od izlaska prvog singla održali su nekoliko koncerata, a kako kažu, publika je već od prvog dana izlaska pjesme pjevala zajedno s njima.

– S obzirom na to da iza sebe imamo stotine nastupa, treme, osim one pozitivne, gotovo da i nema. Zajedno smo odradili mnogo koncerata tako da se već toliko dobro poznajemo na pozornici i među nama vlada povjerenje u svaku notu koju odsviramo. Jedini ritual koji imamo je taj da prije izlaska na pozornicu jest taj da mora vladati pozitiva i energija uz puno smijeha – otkrili su.

Njihov prvi zajednički nastup bio je na Badnjak u Ludbregu.

– Imali smo dogovorene svirke u trajanju od četiri dana u razdoblju od Badnjaka pa do Nove godine. Osjećaj je bio iznimno dobar jer smo se prije prvog nastupa jako puno pripremali i vježbali kako bismo se u javnosti od samog početka predstavili kao uigran bend – prisjećaju se.

Sljedeći singl planiraju na jesen.

– Neka prvi singl odradi svoje i predstavi nas što većem broju publike. O cijelom albumu još ne razmišljamo, ali vjerujemo da će do njega doći u narednim godinama. Zasad smo orijentirani na prvi singl i s uzbuđenjem pratimo komentare i reakcije publike – zaključili su.

Tragovi feat. Denis Dumančić – Sve na ljubav miriše

Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close