GlazbaNekategorizirano

HRVATI,VRATITE SE DOMA!!!!

HRVATI,VRATITE SE DOMA!!!!

Pjevači Josip Ivančić (38) i Mate Bulić (61), ‘okrunjeni’ za princa i kralja dijaspore, snimili su duet ‘Na livade rosa pala’ koji će mnogim Hrvatima, posebice u dijaspori, kako kažu, izazvati suzu u oku.

– Veliki broj mojih prijatelja je zbog potrage za boljim životom iselilo u inozemstvo, no svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u domovinu. Srce mi je puno kada vidim krcate trgove, kafiće i parkove naših navijača diljem Hrvatske i inozemstva koji iz petnih žila navijaju za našu reprezentaciju – kaže Ivančić. 

Dodaje kako poziva sve Hrvate u tuđini da nose Hrvatsku u srcu i da se jednog dana vrate i stvore novu i bolju budućnost na hrvatskoj zemlji među svojim ljudima.

Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori sretala na mnogim komercijalnim i humanitarnim nastupima. Pjesma im je prva zajednička suradnja, a obojica su uvjereni da će biti hit.

Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević, a pjesma govori o muškarcu koji žali zbog ljubavi ostavljene u domovini i nada se da će se jednom obnoviti. 

IZVOR : 24sata.hr

Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close