Life StyleSuper vijesti

Otvoren novouređeni prodajni centar Pevec u Bjelovaru

Pevec je  danas otvorio svoj  novi prodajni centar u Bjelovaru. U novi je prodajni prostor uloženo oko 30 milijuna kuna. Na gotovo 4 000 četvornih metara kupcima se nudi više od 25 000 artikala domaćih i inozemnih dobavljača. 

Uz novi prodajni centar, nalazi se i posebno izgrađen poslovno uredski prostor na nešto više od 800 četvornih metara u kojem će raditi svi zaposlenici stručnih službi koji su do sada bili u dislociranim uredskim prostorima. To je još jedan od primjera kako kompanija brine o svojim zaposlenicima osiguravajući im nove adekvatne poslovne prostore koji pridonose boljem i učinkovitijem radnom okruženju. 

„Na zadovoljstvo brojnih naših kupaca kojima želimo ponuditi još bolje opremljen i suvremeno uređen prodajni centar ponosan sam i sretan što smo u sklopu prodajnog centra, koji je sada u vlasništvu kompanije, sagradili i uredske prostore za zaposlenike stručnih službi, i tako svim zaposlenicima u Bjelovaru omogućili visoki standard radnih uvjeta. Ovo je ujedno objedinjavanje prodajnog i uredskog dijela u jednu cjelinu što će zasigurno pridonijeti  kvalitetnijim poslovnim procesima koje u kompaniji kontinuirano unaprjeđujemo – istaknuo je predsjednik Uprave PEVECA, Jurica Lovrinčević.

Na dan otvorenja novouređenog prodajnog centra u Bjelovaru, kupce su dočekala brojna iznenađenja, prigodne nagrade i događanja, posebne ponude, a započela je i nagradna igra uz PEVEC klub karticu za sve koji u razdoblju od 29. lipnja do 31. srpnja 2018. uz predočenje kartice vjernosti ostvare kupovinu iznad 200,00 kn.

Nakon ovoga projekta, PEVEC nastavlja s provedbom drugih strateških planova.

Kako je bilo na otvorenju pogledajte u fotogaleriji:

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Provjerite također

Close
error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close