GlazbaSuper vijesti

Glazbeno-ljubavni par D’Knock & Jay poručuju ‘Ljubav najbolje zna’!

Darko Juranović D'Knock, glazbeni producent koji je surađivao s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene, sa svojom zaručnicom Jelenom Majić Jay predstavlja drugi zajednički singl 'Ljubav najbolje zna'.

Nakon prvog singla ‘Jedan dan‘, koji je nastao spontano na jednom od njihovih putovanja, D’Knock i Jay nisu se nadali takvom uspjehu, što ih je ponukalo da nastave dalje sa svojim glazbenim radom prenoseći ono što ih je spojilo, a to je ljubav prema glazbi. Ne kriju da su ih reakcije ljudi potaknule da brojne beatove, melodije i vokalne dionice koje su napravili tijekom godina izvuku iz ladice i zaokruže u glazbenu priču.

“Ljubav najbolje zna’, sukus je naših glazbenih razmišljanja i ljubavi prema glazbi, kojom dočaravamo našu životnu priču. Sve o čemu pjevamo u pjesmi, to i živimo. Od trenutka kad smo se spojili, počeli smo se kreativno nadopunjavati. U međuvremenu se puno toga posložilo, te smo osjetili da je došlo pravo vrijeme da to podijelimo i s publikom. Volimo kombinirati različite stilove i polako stvaramo svoj glazbeni izričaj.’, istaknuli su Jay i D’Knock.

Ljubav najbolje zna‘ nastavak je njihovog prvog singla, na koji se stilski i naslanja, čvrsti hip hop beat, u kombinaciji s live instrumentima, pop/r’n’b pjevanjem i D’Knockovom rep dionicom.

Energičnu pjesmu, prati isto takav video spot, čiju režiju i video potpisuju sama Jay i D’Knock, a sniman je na atraktivnim lokacijama u Budimpešti i Zagrebu. Cijela ekipa, pritom se odlično zabavila, jer ističu vole putovati, istraživati nove lokacije i pritom dobro ‘tulumariti’ i pojesti. Cijelo snimanje pratilo je i bezbroj zanimljivih situacija.

Izvor: HIT RECORDS

Oznake
Prikaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Provjerite također

Close
error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close