Super vijesti

‘Lidija Bačić bi prošla u finale Eurosonga, ima sve kvalitete…’

Ivica Bubalo bio je skoro 20 godina menadžer Miši Kovaču. Većinu današnjih zvijezda osuđuje jer su, kako tvrdi, pohlepni. Dodaje da pjevači sami pišu tekstove kako bi nešto ušićarili na autorskim pravima.

Foto: Pixsell/Youtube/Screenshot

Franka je na nepošten način otišla na Eurosong, a to joj se sada i vratilo, komentirao nam je estradni menadžer Ivica Bubalo sinoćnji polufinalni nastup pjevačice Franke Batelić (25) u Portugalu. Dodao je da je upravo to odraz stanja u našoj državi. Bubalo kaže da je Batelić lijepa i da ima dobar glas, ali najveća mana joj je što nije unikatna.

https://youtu.be/YxBLFbW5BqE

Kad bi mogao on bi, kaže, na Eurosong poslao pjevačice Lidiju Bačić (32) ili Domenicu Žuvelu (25). Za Bačić ističe da ona ima sve što Batelić nema.

#planetlille #istasiglas #viktordrago

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Domenica je inače nova uzdanica Tončija Huljića (56). Glazbeni producent i kompozitor Huljić pohvalio se kako je njegova nova mezimica trenutačno najbrže razvijajuće ime na sceni.

🔜🎶

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

Bubalo je prošle godine rekao kako smatra da su istinske zvijezde u Hrvatskoj Mišo Kovač, Dražen Zečić, Oliver Dragojević, Thompson, Zlatko Pejaković i Gibonni.

– To je zato što se ni jedan od njih nije pravio pametnim. Poštuju autore i, ono najvažnije, imaju božanstvene glasove – kaže Bubalo.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Većinu današnjih zvijezda osuđuje jer su, kako tvrdi, pohlepni. Dodaje da pjevači sami pišu tekstove kako bi nešto ušićarili na autorskim pravima, a to im uglavnom ne ide jer im pjesme nisu hitovi. Zamjera im što pritom još izigravaju nedodirljive.

– Zašto Nina Badrić nema ni jednu Gibonnijevu pjesmu? Jer hoće biti pametna. Oliver nema ni jednu svoju pjesmu. Da ima, možda ne bi bio Oliver – rekao je Bubalo. Miši Kovaču bio je menadžer skoro 20 godina.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U estradni posao ušao je 1973. upravo na Mišin nagovor. Pjevač ga je tad proglasio svojim menadžerom i otvorio mu vrata cijele Jugoslavije. Prije toga Bubalo je organizirao plesnjake. Drži se onoga što su ga naučili Mišo i pokojni Zdenko Runjić, da ne smije raditi ono u što ne vjeruje. Zato odbija raditi s pjevačima koje, kako kaže, naziva ‘arlaukavcima’.

Izvor: 24 sata

Prikaži više

Povezani članci

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima!
Close